Are you having server lag issues?

Please read our server and forum rules!
Locked
User avatar
=(V)=RocketJedi
Lieutenant Colonel
Posts: 10665
Joined: Fri Oct 11, 2013 8:41 pm
Location: New York
Contact:
United States of America
=(V)=RocketJedi’s avatar
Loading…

Re: Are you having server lag issues?

Post by =(V)=RocketJedi » Tue Jun 16, 2015 9:17 am

=(V)=SolarianThunder wrote:Got some glitchy lag last night... will run another trace when I notice it again. Complete stall out then back in business and a cap in the same moment. Or is mine a ZP issue... hmm

If you and the other guys run the win mtr program before you start playing let it run the whole night of gaming then stop it when your done playing paste the results. we can exactly determine what the problem is.
Image
Image
=(V)=BloodyRabbit wrote:
Tue Oct 10, 2017 3:13 pm
That was EPIC! I just creamed all over my panties!!!
User avatar
=(V)=SolarianThunder
Pilot First Class
Posts: 118
Joined: Mon Nov 04, 2013 2:58 am
Location: Victoria, BC, Canada
Contact:
Canada

Re: Are you having server lag issues?

Post by =(V)=SolarianThunder » Wed Jun 17, 2015 12:51 am

=(V)=RocketJedi wrote: If you and the other guys run the win mtr program before you start playing let it run the whole night of gaming then stop it when your done playing paste the results. we can exactly determine what the problem is.
Got a Mac OSX version?
Image
User avatar
=(V)=SILVER_FOX
Pilot First Class
Posts: 623
Joined: Thu Apr 10, 2014 10:00 am
Trinidad & Tobago

Re: Are you having server lag issues?

Post by =(V)=SILVER_FOX » Wed Jun 17, 2015 3:05 am

Just came of the RX8 server after having reconnecting issues and before that I was on the MH server having same reconnecting issues like every 5 minutes :( . Anyways here's my tracert right after disconnect from the RX8 server.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image

sig by =(V)=DASH
User avatar
=(V)=RocketJedi
Lieutenant Colonel
Posts: 10665
Joined: Fri Oct 11, 2013 8:41 pm
Location: New York
Contact:
United States of America
=(V)=RocketJedi’s avatar
Loading…

Re: Are you having server lag issues?

Post by =(V)=RocketJedi » Wed Jun 17, 2015 10:54 am

need a winmtr trace your ping is ok
Image
Image
=(V)=BloodyRabbit wrote:
Tue Oct 10, 2017 3:13 pm
That was EPIC! I just creamed all over my panties!!!
User avatar
=(V)=SILVER_FOX
Pilot First Class
Posts: 623
Joined: Thu Apr 10, 2014 10:00 am
Trinidad & Tobago

Re: Are you having server lag issues?

Post by =(V)=SILVER_FOX » Thu Jun 18, 2015 3:27 am

how do u use that winmtr program??.. I got it installed and I put in the ip address that we use for the tracert and hit start and let it run while playing UT but I don't know or see anything showing up on it .
Image

sig by =(V)=DASH
User avatar
=(V)=RocketJedi
Lieutenant Colonel
Posts: 10665
Joined: Fri Oct 11, 2013 8:41 pm
Location: New York
Contact:
United States of America
=(V)=RocketJedi’s avatar
Loading…

Re: Are you having server lag issues?

Post by =(V)=RocketJedi » Thu Jun 18, 2015 9:22 am

you have to manually stop it then click the copy to clipboard or copy whatever then paste here
Image
Image
=(V)=BloodyRabbit wrote:
Tue Oct 10, 2017 3:13 pm
That was EPIC! I just creamed all over my panties!!!
User avatar
=(V)=SILVER_FOX
Pilot First Class
Posts: 623
Joined: Thu Apr 10, 2014 10:00 am
Trinidad & Tobago

Re: Are you having server lag issues?

Post by =(V)=SILVER_FOX » Thu Jun 18, 2015 3:41 pm

ok I did that and then copied an paste to a text file and there was something like a graph oor something that didn't make too much sense so I didn't bother to post it here ..lol But I will next time :).. Thanks RJ
Image

sig by =(V)=DASH
User avatar
EvolutionZero
V.I.P.
Posts: 1155
Joined: Fri Oct 11, 2013 5:29 pm
United States of America

Re: Are you having server lag issues?

Post by EvolutionZero » Sun Jun 21, 2015 7:51 am

it wasnt a client side problem, but outta my curiosity i wanna know what u make of this as i had nvr seen this b4, but when we started playing tonight there was close to 20 ppl in the server, everyone had 90000 pings, couldnt jump, couldnt see others, flags, pickups and typing. Was very strange. I believe it was CM who restarted the server and it went back to normal.
Image
A.K.A *FTB*~NightWing~, *FTB*~Zero~, *FTB*~AbsoluteZero~, *FTB*~AbsoluteZ~, =A!M=H!Vltg3, =A!M=Voltage, |PIG|Remnant, |PIG|LockDown, TallGeese, {UTA}DeathScythe, {FHG}Nova, {oToD}ChickenWing, |RIIP|Faint....
i dont have an aliasing problem or anything :laugh
User avatar
=(V)=RocketJedi
Lieutenant Colonel
Posts: 10665
Joined: Fri Oct 11, 2013 8:41 pm
Location: New York
Contact:
United States of America
=(V)=RocketJedi’s avatar
Loading…

Re: Are you having server lag issues?

Post by =(V)=RocketJedi » Sun Jun 21, 2015 11:21 am

not sure the host didn't report any issues. It was either these few things:

1. player ddos'ing the server
2. host took a shit (which I doubt)
3. or temporary connection issue between the host and internap ( a level 3 provider)
Image
Image
=(V)=BloodyRabbit wrote:
Tue Oct 10, 2017 3:13 pm
That was EPIC! I just creamed all over my panties!!!
User avatar
=(V)=SILVER_FOX
Pilot First Class
Posts: 623
Joined: Thu Apr 10, 2014 10:00 am
Trinidad & Tobago

Re: Are you having server lag issues?

Post by =(V)=SILVER_FOX » Thu Jun 25, 2015 12:46 am

=(V)=RocketJedi wrote:you have to manually stop it then click the copy to clipboard or copy whatever then paste here
This is what I get every time



|------------------------------------------------------------------------------------------|
| WinMTR statistics |
| Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR - 0.8. Copyleft @2000-2002 Vasile Laurentiu Stanimir ( stanimir@cr.nivis.com )
Image

sig by =(V)=DASH
Locked